Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 06:51, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 mars 06:51, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 22.38, Storgöteborg, misshandel i relation
Polisen får larm om bråk i en bostad i Göteborg. Samtliga i bostaden är i relation. Föräldrar och barn. Fadern uppges ha slagit sin fru som ska ha ont i käken. Det har förekommit alkohol i samband med bråket. Barnen som är vuxna ska ha fått gå in emellan föräldrarna för att förhindra nytt våld. Det ska ha hänt upprepade gånger. Polis åker till platsen och fadern kan gripas på plats misstänkt för misshandel av sin fru.  

Kl 22.50. Falköping, bilbrand
Räddningstjänst och polis åker på en bilbrand vid Scheelegatan. Branden släcks, inga kända personskador. Oklart hur branden startat men mycket tyder på att den var anlagd, Polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. 

Kl 01.41, Göteborg, brand/allmänfarlig vårdslöshet
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en lägenhetsbrand vid Husargatan. Någon har hört skrik från lägenheten. Väl på plats så ser man att det kommer stora mängder rök ur en lägenhet på översta våningen. 
Platsen spärras av via polisen så att räddningstjänsten kan arbeta med släckning. En kvinna anträffas i lägenheten som förs med hjälp av ambulans till sjukhus för kontroll. Oklart skadeläge, troligen så har hon andats in rök. När branden i lägenheten släckts av räddningstjänsten så tyder mycket på att det handlar om sk torrkokning. Anmälan upprättas med rubricering allmänfarlig vårdslöshet.  

Kl 02.12, Mariestad, drograttfylleri, olovlig körning, häleri mm
Vittnen ser tre män som anlänt i bil till Hertig Karls gata. De rör sig kring parkerade bilar på platsen och verkar vara intresserade av vad som ligger i bilarna. Polis larmas. 
När polisen anländer så kan man stoppa den aktuella bilen i området. Tre män i bilen som stoppas vid Marieforsleden. Männen är till viss del ”kända” av polisen sedan tidigare. I bilen finns gods som kan vara stöldgods, detta beslagtogs. Föraren misstänkts för drograttfylleri samt olovlig körning. Samtliga misstänkts för narkotikabrott samt häleri. 

Kl 02.58 Lysekil, bråk i bostad/misshandel
Polis larmas till Kungsgatan i Lysekil där det ska ha varit bråk i en lägenhet. Någon ska ha blivit slagen och det ska vara väldigt stökigt på plats. Det uppges vara ca 10 personer på plats som ingått i en fest som spårat ur. Man har även tagit sig över till en grannlägenhet där bråket fortsatt. 
Kl 03.26, polis på plats. De flesta har då lämnat platsen. Efter stora problem att reda ut vad som inträffat så kontrolleras ett antal personer, samtliga runt 20 år. En kvinna misstänks för misshandel. Anmälan upprättas. Inga uppgifter om att någon uppvisat skador eller avförts till sjukhus.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.