Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 06:53, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

19 mars 06:53, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 22.20 Halland, misshandel i relation
En kvinna tar kontakt med en granne och uppger att hon blivit misshandlad av sin make allt enligt SOS. Ambulans och polis åker till platsen. Kvinnan är kraftigt berusad och kan inte uppvisa några skador. Hon hörs av polis och körs sedan till sjukhus för kontroll. Hon bedöms som lindrigt skadad. En polispatrull åker till hemadressen för att gripa maken. 

Kl 03.38 Hylte, misshandel
Larm från en buss vid Stáffansbovägen. Det ska handla om bråk mellan fyra personer på bussen som slagits och sedan bl a tryckt upp dörrvreden till dörren. Enligt busschauffören så ska tre män slagit en fjärde. Den som blivit slagen ska befinna sig hos chauffören och möjligen vara skadad. Polisen larmas till platsen.

Enligt vad som framkommit från platsen ska en flicka avvisat de tre då det satt sig bredvid henne. Trots upprepade försök från flickan har de tre inte lämnat henne i fred. Då har den som nu blivit slagen tagit flickan i försvar och då blir han attackerad, han blir slagen med en bultsax i ansiktet. De tre gärningsmännen som var ca 15 år har lämnat bussen ved Spenshult. Den skadade var en man på ca 45 år. Han uppges dock inte behöva sjukvård. Polisen upprättar anmälan om misshandel, ingen gripen för närvarande. Det finns dock troligen övervakningsfilm från bussen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.