Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 06:53, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

10 februari 06:53, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21:02, försök till mord/grov misshandel, Sotenäs
SOS får in uppgifter via ett telefonsamtal om att en man med eventuella knivskador ska sitta i en bil vid Lycke. Ambulans och polis larmas till platsen. På plats anträffas en man i 15-20 årsåldern med knivskador i bland annat buk och ben. Mannen förs till sjukhus i helikopter. Han har enligt uppgift opererats under natten.  Men i övrigt inga uppgifter om skadeläget.

Strax efter, klockan 21:09, får vi in ytterligare ett larm via SOS. En man, även han med knivskador ska befinna sig i Kungshamn. Polis och ambulans åker till platsen. Den skadade förs med ambulans till sjukhus. Oklart skadeläge.

Den första händelsen utreds nu som försök till mord och den andra som grov misshandel. Det ska eventuellt finnas ett samband mellan händelserna. De inblandade parterna har initialt inte velat medverka. Vidare utredningsåtgärder kommer ske under dagen. Ingen gripen.

02:01, stöld, Vänersborg
En patrull stoppar en bil på E45 vid Brålanda. I bilen färdas fyra personer. Patrullen hittar misstänkt stöldgods och samtliga fyra grips misstänkta för stöld.

03:21, stöld, Göteborg
En patrull stoppar föraren av en moped på Pilegården. Mopeden är misstänkt stulen och föraren grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt vårdslöshet i trafik.

04:41, brand, Skövde
Vi får in ett larm om en personbil som brinner på Karl Johansgatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Patrullen upprättar en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.