Hoppa till innehåll
Hem » 15 oktober 13:09, Bråk, Göteborg

15 oktober 13:09, Bråk, Göteborg

Polisen får via SOS in uppgifter om att det varit bråk i en lägenhet vid Kummingatan. Vittne har sett hur en lägenhetsdörr stått öppen och det varit oreda i bostaden. Samtidigt kommer det in nya uppgifter om en man som rört sig i området med skadade händer, troligen knivskador. Den skadade är ännu inte anträffad, han uppges blivit upplockad av en bil. Polis söker efter den skadade samtidigt som man säkrar bostaden. 

Oklara uppgifter kring vad som inträffat. Polisen har hittat den skadade mannen med troliga knivskador i området kring Kummingatan. Skadornas omfattning är inte kända. Polisen försöker sedan få en bild av vad som inträffat. Något senare så¨får polisen även uppgifter om att en man med eventuella knivskador ska befinna sig på Östra sjukhuset.

Mycket pekar på att det hela handlar om två olika händelser. Ett rån och en grov misshandel på olika platser. 

Förundersökning har inletts med rubricering grov misshandel då det gäller händelsen på Kummingatan. Den man som fanns på sjukhus uppges ha blivit rånad och knivskuren i samband med rånet som ska ha inträffat vid Nedre Hjällbogärdet. 

När det gäller händelsen på Kummingatan så söker polisen nu en gärningsman som troligen är namngiven. Vad som ligger bakom denna händelse är ännu inte känt.  

  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.