Hoppa till innehåll
Hem » 26 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

26 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17:55, stöld/inbrott, Partille
Vi får in ett samtal om att det har varit inbrott i en bostad i Öjersjö. Boende har varit borta ett tag och kommer hem. De upptäcker att någon har brutit upp en balkongdörr och det är stökigt. Polis åker till platsen. Patrullen gör en brottsplatsundersökning och skriver en anmälan om grov stöld genom inbrott. Inga uppgifter på vad som har blivit stulet.

17:30, misshandel, Falköping
Vi får in ett samtal om att en men har blivit misshandlad av ett flertal gärningspersoner. Misshandeln ska ha skett tidigare under dagen. Inga uppgifter om ambulansbehov. Polis åker till platsen och tar upp en anmälan om misshandel samt olaga hot. Ingen gripen.

18:36, misshandel, Göteborg
En man hoppar ombord på en båt vid Ringön. När båtägaren konfronterar mannen, slår han och sparkar båtägaren. Mannen springer sedan från platsen. Polis larmas dit och en patrull kan sedan gripa mannen misstänkt för misshandel samt narkotikabrott innehav.

20:08, brand, Ulricehamn
Vi får in larm om brand i ett kök på Karlslättsvägen. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Branden släcks. Inga personskador. Patrullen upprättar en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

21:35, rattfylleri, Borås
En patrull stoppar en bil på Södra Kyrkogatan. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

23:00, misshandel, Göteborg
Vi får larm från om en misshandel på en restaurang på Viktoriagatan. En person ska ha blivit slagen. Gärningspersonen har lämnat. Polis och ambulans larmas till platsen. Personen som har blivit misshandlad kontrolleras av ambulanspersonal. En patrull upprättar en anmälan om misshandel. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

00:37, rån, Lidköping
En man går och pratar i telefon vid Nya stadens torg när två tjejer kommer fram och tar hans telefon. I samma stund kommer fyra killar med rånarluvor och brottar ner mannen. De tar hans bankkort. Tjejerna kastar tillbaka telefonen och samtliga lämnar platsen. Mannen larmar polis. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. Patrullen upprättar en anmälan om rån. Ingen gripen.

01:00, försök till mord, Göteborg
Vi får ett larm om en man som är skadad vid Grönsakstorget. Polis och ambulans åker till platsen. Mannen har knivskador på ett flertal ställen på kroppen. Mannen förs till sjukhus i ambulans. Polis spärrar av området och genomför en teknisk undersökning, samt vidtar andra utredningsåtgärder. Avspärrningen är nu hävd. I nuläget ingen misstänkt eller gripen.

02:22, misshandel, Lysekil
Vi får larm om ett bråk i Södra hamnen. En person ska enligt uppgift ha ramlat i vattnet i samband med bråket. Personen som trillar i vattnet tar sig upp. Polis på plats skriver en anmälan om misshandel. En person i 20-årsåldern är misstänkt. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.