Hoppa till innehåll
Hem » 21 mars 18:43, Mord/dråp, försök, Bengtsfors

21 mars 18:43, Mord/dråp, försök, Bengtsfors

Enligt SOS så har en man/pojke blivit knivskuren i i Billingsfors. Oklara skador för närvarande. Händelsen ska troligen inträffat i en bostad. Polis och ambulans larmas till platsen. När man anländer uppges den skadade ha blivit körd från platsen mot sjukhus av en privatbil. SOS försöker få bilen att att möta upp med ambulansen. Det är svårt att få fram säkra uppgifter enligt SOS.  

Kl 19.01: Den skadade ska befinna sig utanför jourcentralen, Bäckefors. Ambulanshelikopter larmas. Det framkommer att det ska finnas två personer som har knivskador då ännu en person dyker upp vid jourcentralen med troliga knivskador. Läkare ska finnas på plats. De båda skadade uppges vara mellan 15-20 år. Båda skadade uppges ha knivskador.   

Kl 19.18: Förundersökning inledd med rubricering försök till mord (Polisen, Uddevalla). Ännu oklart vem/vilka som är gärningsman/män, ingen gripen. 

Polisen genomför förhör med vittnen som varit på plats när händelsen inträffade. Det framkommer att det kan finnas ytterligare en skadad person som ännu inte är anträffad. 

Kl 20.04: En av de skadade transporteras med hjälp av helikopter till NÄL för vidare vård. Samtidigt så har polisen kunnat gripa två misstänkta män i Billingsfors som har pekats ut som gärningsmän. Den tredje skadade ska var identifierad/troligen anträffad. Brottsplatsen avspärrad och tekniker beställda. 

Båda gripna är för närvarande misstänkta för försök till mord. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.