Hem » 10 februari 06:54, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

10 februari 06:54, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21:35, våld mot tjänsteman, Halmstad
En patrull kontrollerar två personer, en man och en kvinna på Stationsgatan. I samband med detta blir det tumult och kvinnan sparkar en av poliserna i ansiktet. Båda visar tydliga tecken på narkotikapåverkan. De grips på plats. Kvinnan grips för våld mot tjänsteman och mannen för narkotikabrott.

23:24, stöld, Halmstad
Vi får ett larm om ett pågående inbrott på Karlsrovägen. Polis åker till platsen. Väl framme söker de av lokalen, men utan att hitta någon gärningsperson. Det finns dock spår av inbrott och ett flertal datorer har försvunnit. Patrullen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

01:58, stöld, Kungsbacka
Vi får larm om ett inbrott i en bostad. Anmälaren hör hur en ruta krossas och ser enligt uppgift tre mörkklädda personer springa från platsen. Polis kommer fram och kan konstatera att det har varit inbrott i källaren, samt skadegörelse på en bil. Ingen gripen. Patrullen upprättar en anmälan om stöld samt skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *