Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 07.50, Sammanfattning natt, Örebro län

02 februari 07.50, Sammanfattning natt, Örebro län

Kumla
00.14: Polispatrull kontrollerar en bilist i Kumla, föraren en man i 20-årsåldern påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Anmälan gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk skrivs av patrullen.

Örebro
01.10: Polispatrull upprättar anmälan skadegörelse genom brand då två fordon brunnit i en stadsdel i Örebro. Ingen person är uppsatt som misstänkt i ärendet.

Kumla
05.01: En man i 18-årsåldern misstänks för stöld samt narkotikabrott eget bruk. Tillgripet gods överlämnat till målsäganden. Misstänkt har fått lämna prov och analys får utvisa om misstanke kvarstår. Misstänkt blev efter provtagning försatt på fri fot.

Övrig tid har patruller ägnat sig åt rutinärende, viltolyckor samt person och fordonskontroller. Det har även inkommit flertalet samtal till polisen om psykisk ohälsa som därefter har hanterats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.