Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 07.50, Sammanfattning natt, Dalarnas län

02 februari 07.50, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge
22.02: En kvinna i 25-årsåldern kontaktar polisen och uppger att en man förföljt henne samt utfört en handling som är mycket kränkande. Polispatrull söker gärningsperson men utan att anträffa någon. Patrull upprättar anmälan ofredande efter samtal och förhör med målsäganden.

Lindvallen
23.32: Entrévärd kontaktar polisen då en gäst på en krog uppträder påverkat. Polispatrull anträffar mannen som är i 30-årsåldern, denne påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen får följa med på provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

03.40: En man anmäls försvunnen i Lindvallen. Polisen inleder statlig räddningstjänst enligt LSO, lag om skydd mot olyckor klockan 04.16.
Kamrater som anmält mannen försvunnen anträffar mannen som eftersöks, mannen transporteras till sjukvården för kontroll. Statlig räddningstjänst avslutad klockan 04.42.

Övrig tid har patruller ägnat sig åt rutinärende, viltolyckor samt person och fordonskontroller. Det har även inkommit samtal till polisen om psykisk ohälsa som därefter har hanterats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.