Hoppa till innehåll
Hem » 09 december 08.00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

09 december 08.00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Mora
22.33: Polispatrull upprättar anmälan om stöld genom inbrott efter att okänd person berett sig tillträde till en gymnasieskola i Mora. Vad som är tillgripet är okänt, en brottsplatsundersökning är utförd.

Grängesberg
22.34: En man i 65-årsådern misstänks för rattfylleri efter ett positivt blås i sållningsinstrument. Mannen medtogs för provtagning.

Lindvallen
00.42: Polispatrull skriver polisanmälan om sexuellt ofredande efter att en kvinna i 18-årsåldern blivit utsatt i Lindvallen. Misstänkt är identifierad och är en man i 30-årsåldern.

Falun
01.37: En man i 18-årsåldern misstänks för narkotikabrott på en krog i centrala Falun. Mannen medtogs för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

02.07: Tre män i 20-årsåldern misstänks för våld mot tjänsteman på en krog i centrala Falun. Samtliga misstänkta blev avlägsnade från platsen. Händelsen inträffade efter att ordningsvakt tillrättavisat en av männen inne på dansgolvet.

Lindvallen
02.39: Två män, en i 18-årsåldern och en i 25-årsåldern är gripna. Förundersökning är inledd på grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri alternativt grovt rattfylleri samt framkallande av fara för annan.

E45 Mora
03.40: Polispatrull kontrollerar och misstanke uppstår att en bilist i 30-årsåldern är påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Anmälan gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk och innehav.

Borlänge
03.56: Polispatrull profilerar och kontrollerar en bilist, en man i 25-årsåldern i Borlänge. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Fordonsnycklarna tillhörande aktuellt fordon som framfördes omhändertogs enligt polislagens 24§, anledning är att förhindra fortsatt brottslig färd.

Under natten har det hanterats tre ärenden med psykisk ohälsa i polisområde Dalarna. Det har inkommit kännedom och hanterats fem viltolyckor. Ett flertal bilister och personer har kontrollerats av polisen i olika situationer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.