Hoppa till innehåll
Hem » 19 februari 08:00, Sammanfattning natt, Örebro län

19 februari 08:00, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

21:55 Polis kallas till Vivalla med anledning av rån. En person hotad med tillhygge och rånas på kontanter samt smycke. En person gripen. Åklagare anhöll den misstänkte under natten.

23:08: Patrull kontrollerar två personer i centrala Örebro, en man i 40-årsåldern samt en kvinna i 30-årsåldern. Bådan påvisar tydliga tecken på att vara påverkade av narkotika. De misstänkta medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

23:18: En man i 20-årsåldern kontrolleras i de västra stadsdelarna av Örebro. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen misstänks även ha narkotika på sig vid visitation. Mannen misstänks för narkotikabrott innehav samt eget bruk. Analys av beslag samt provtagning får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott.

03:04: Polispatrull stoppar och kontrollera en bilist i norra delarna av Örebro. Föraren en man i 25-årsåldern påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen får medfölja på provtagning och körkortet omhändertas. Analys på provtagning får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott.

Nora
22:34: Patrull stoppar och kontrollerar ett fordonsekipage. Vid kontroll av en man i 45-årsåldern uppstår misstanke om rattfylleri. Provtagning får utvisa om misstanke kvarstår.
Karlskoga

02:41: En kvinna i 30-årsåldern uppger att hon blivit hotad till livet av en man som hon har en relation med. Patrullen upprättar en anmälan gällande olaga hot. Ingen person frihetsberövad.
Patruller har i övrigt hanterat flertalet omhändertagande enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person. Patruller har även tvingats avvisa flertalet personer i samband med krogmiljö då de stört den allmänna ordningen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.