Hoppa till innehåll

11 februari 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Idrefjäll, narkotikabrott
22.40: Ordningsvakt griper en man som innehar misstänkt narkotika. Polis kallas till platsen, misstänkt är en man i 20-årsåldern. Den misstänkta narkotikan tas i beslag och mannen misstänks för narkotikabrott eget bruk samt innehav av narkotika av normalgraden.

Lindvallen, rattfylleri
23.56: En man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Lindvallen, narkotikabrott samt LOB
01.33: En man under 20 år misstänks för att var påverkad av narkotika, anmälan upprättas gällande narkotikabrott eget bruk samt att mannen omhändertas enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person då mannen ej är i stånd att ta hand om sig själv.

Mora, narkotikabrott
02.34: En man i 20-årsåldern misstänks för att var påverkad av narkotika, anmälan upprättas gällande narkotikabrott eget bruk. Analys får utvisa om misstanke kvarstår. Efter provtagning försätts mannen på fri fot.

Ludvika Rv 66, grov olovlig körning samt brukande av falsk urkund
03.16: Polispatrull stoppar en bilist på Rv 66. Föraren, en man i 35-årsåldern uppvisar ett körkort som inte är mannens, detta medföra att misstanke om brukande av falsk urkund uppstår. Mannen saknar även behörighet att framföra körkortspliktigt fordon och misstänks även för grov olovlig körning. Körkortet som uppvisades och som mannen försökte identifiera sig med tas i beslag.

Natten har haft ett normalt inflöde av ärende. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Patruller har ägnat sig åt trygghetsskapande i krogmiljö, kontrollerat ett stort antal personer samt fordon. Det har även inkommit ärende med psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.