Hoppa till innehåll
Hem » 20 juni 07:30, Sammanfattning natt, Örebro län

20 juni 07:30, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro
23.48 och 00.10: Två män, en 25-årsåldern och den andra i 35-årsåldern, oberoende av varandra kontrolleras i centrala samt i norra delarna av Örebro. Båda påvisade tydliga tecken på att vara påverkade av narkotika varför båda medtogs för provtagning, analys får utvisa om misstankar kvarstår. Två anmälningar gällande narkotikabrott/ ringa, eget bruk är skrivna av patrullerna.

00.18: En bilist kontrolleras i de västra stadsdelarna av Örebro. Föraren, en man i 25-årsåldern påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Mannen saknar även behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Polisanmälan gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott/ ringa, eget bruk och olovlig körning skrivs av patrullen. Fordonsnycklar omhändertas enlig polislagen för att förhindra misstänkt fortsatt brottslig färd.

Kumla
03.48: En bilist kontrolleras och påverkan av narkotika misstänks. Föraren, en man i 25-årsåldern medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Patrull anträffar även misstänkt narkotika varpå misstanke gällande innehav även misstänks. Fordonsnycklar omhändertas enlig polislagen för att förhindra misstänkt fortsatt brottslig färd.

Örebro
03.58: En bilist kontrolleras vid Lv 641. Föraren, en man i 25-årsåldern saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. En polisanmälan gällande olovlig körning skrivs av patrullen.

04.42: Okända personer på moped krossar rutor tillhörande ett fordon i de norra delarna av Örebro. En anmälare hör när gärningspersonerna utför handlingen och ser när de lämnar platsen. Flera polispatruller söker i området men ingen som kan sättas i samband med brottet anträffas. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

06.00: När personal anländer en restaurang i Örebro uppmärksammar de att det varit inbrott i lokalerna under natten. En anmälan gällande stöld genom inbrott kommer upprättas och polis kommer genomföra en brottsplatsundersökning.

Patruller har även ägnat sig åt person samt fordonskontroller. Det har också hanterats flertalet ärenden kring psykisk ohälsa. Det har även inträffat en antal viltolyckor under natten, inga personskador är inrapporterade.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.