Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

26 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Hedemora
22.55: En man i 50-årsåldern misstänks för rattfylleri efter att ha blåst positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Falun
00.41: En man i 18-årsåldern kontrolleras i Falun, mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke gällande narkotikabrott, eget bruk kvarstår.

02.25: En man i 25-årsåldern kontrolleras i Falun, mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika även misstänkt narkotika anträffas på mannen. Mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke gällande narkotikabrott, eget bruk kvarstår. Den misstänkta narkotikan kommer analyseras på NFC, nationellt forensiskt center.

03.41: Vittnesuppgifter inkommer om hur en person kör ner i diket med en personbil, föraren uppvisar ett påverkat intryck. Polispatrull samt hundpatrull beordras till platsen. En man anträffas efter spårning med hund och mannen är uppenbart påverkad. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke gällande rattfylleri kvarstår.

Mora
06.04: Polispatrull profilerar bilist i Mora Kommun. Föraren uppträder påverkat och medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke om rattfylleri kvarstår.

Flertalet av nattens ärende berör alkoholrelaterad problematik, flertalet är omhändertagna enligt LOB- lag om omhändertagande av berusad person. Det har hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har inträffat viltolyckor och patruller har genomfört ett antal person samt fordonskontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.