Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

26 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad
23.05: En kvinna i 50-årsåldern uppger att hon har blivit misshandlad, misstänkt är en man i 45-årsålder. De är inte bekanta med varandra. Misstänkt ej kvar på plasten när patrull anländer. Målsäganden söker sjukvård, anmälan misshandel upprättas.

Arvika
23.17: Kvinna i 55-årsåldern misstänks för att ha stulit en cykel, kvinnan har klippt låset på cykeln. Anmälan stöld är skriven av polispatrull.

Karlstad
23.59: En mani 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott, innehav samt eget bruk. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

02.31: En kvinna i 50-årsåldern uppger att hon blivit misshandlad på sitt hotellrum i Karlstad. Patrull upprättar anmälan misshandel. Mannen är känd av kvinnan. Det saknas uppgifter om eventuell skadebild eller om målsäganden sökt eller kommer sökea sjukvård.

Säffle
02.27: Polispatrull profilerar och stoppar en bilist, föraren blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen som är i 50-årsåldern medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Polisen har i övrigt omhändertagit en handfull personer i Polisområde Värmland på grund av allt för hög berusningsgrad. Det har hanterat ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomförts ett antal person samt fordonskontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.