Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Örebro län

26 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro
22.30: En man i 20-årsåldern misstänks för två fall av hot mot tjänsteman, detta efter en incident på en nattklubb i centrala Örebro. Mannen bedöms även vara så pass berusad att polispatrull omhändertar mannen enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person.

23.26: En man i 25-årsåldern misstänks vid kontroll för narkotikabrott, innehav. Patrull har genomfört en visitation av mannen och då anträffat misstänkt narkotika. Beslaget kommer analyseras på NFC, nationellt forensiskt center.

00.11: Vittne iakttar hur en skåpbil framförs på cykelbana på väster Örebro, föraren kör runt och har ett avvikande beteende samt blinkar och tutar. Polispatrull får efter en stund träff på fordonet med det är då parkerat. En man anträffas i anslutning som kan sättas i samband med att ha framfört fordonet. Mannen är påtagligt berusad och får medfölja för provtagning, analys får utvisa om misstanke gällande rattfylleri kvarstår.

00.25: Två personer omhändertas av vakter på en nattklubb i centrala Örebro. Båda har gjort så pass mycket motstånd i samband med omhändertagandet att de misstänks för våldsamt motstånd, männen är i 50 respektive 30-årsåldern. Omhändertagandet är enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person.

Nora
03.28. En okänd person har krossat en ruta tillhörande ett trapphus på en adress. Polispatrull har sökt gärningsperson utan framgång. Anmälan skadegörelse är upprättad av patrullen.

Polispatruller har under natten hanterat psykisk ohälsa. Det har omhändertagits flertalet personer enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person. Det har inträffat flertalet viltolyckor och det har genomförts ett stort antal person samt fordonskontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.