Hoppa till innehåll
Hem » 01 juli 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01 juli 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21:20 Ulricehamn, bedrägligt beteende: När kvinnan inte kan betala frisören för klippningen säger frisören att hon blir tvungen att kontakta polisen. Kvinnan slår då till frisören och innan hon lämnar frisersalongen stjäl hon hårvårdsprodukter till ett stort värde. En stund senare anträffas kvinnan vid busstorget. Hon omhändertas och misstänks för misshandel samt bedrägligt beteende. Frisören har skador på armarna men behöver inte sjukhusvård. 

21:50 Partille, street-race: Flera samtal kommer om att det är street-race på Gamla Kronvägen. Det ska vara mellan 10 och 20 bilar på platsen och pågått i en ungefär en kvart. 

01:00 brand, Mellerud: På Vilhelmsgatan brinner en bil. Branden tros vara anlagd. Polis kommer till plats och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Ingen misstänkt gärningsperson.

01:37 Vara, försök till misshandel: Några killar i 20-årsåldern har efterfest då det kommer in en okänd man i lägenheten. Mannen svingar en glasflaska mot en av killarna. Flaskan går sönder och killen blir skuren i handen. Mannen lämnar lägenheten. Polis kommer till lägenheten och en anmälan om försök till misshandel samt hemfridsbrott upprättas. En man i 30-årsåldern är misstänkt.

02:12 Uddevalla, misshandel: En man i 55-årsåldern har blivit misshandlad på Kungstorget. Han blöder från munnen och huvudet. Han förs med ambulans till sjukhus. En anmälan om misshandel upprättas. Ingen misstänkt i nuläget. 

03:05 Polisområde Skaraborg, misshandel: En man 30-årsåldern grips efter att att ha hotat en kvinna i 50-årsåldern med kniv. Han har även slängt fimpar på henne och slagit henne med en käpp över kroppen. Han misstänks för olaga hot samt misshandel.

03:30 Göteborg, inbott: Larm kommer om ett pågående inbrott i en butik i Askim. Genom kameraövervakning kan en maskerad person ses inne i lokalen. Ingen är kvar när polis kommer till platsen. Uppgifter finns om att två personer ska ha lämnat platsen på en moped. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.