Hoppa till innehåll
Hem » 06 mars 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06 mars 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.16 Rån, Vasaplatsen, Göteborg. En man blir rånad på sin guldkedja av för honom två okända män. Männen har därefter lämnat platsen. Polispatrull möter upp mannen, och söker efter de misstänkta. En av dem kan gripas av polis. 

00.42 Bedrägeri, Stigberget, Göteborg. En äldre dam uppger att hon blivit uppringd, och därefter fått besök i sin bostad av en man som utgett sig för att vara polis. I samband med besöket har mannen tillgripit damens id-kort, bankkort, klockor samt smycken. Polis skickas till platsen och en anmälan om bedrägeri skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

01.07 Bedrägeri, Olivedal, Göteborg. En äldre dam ringer polis och uppger att hon haft besök i sin bostad. En man som varit utklädd som polis har varit inne hos damen, och i samband med det tillgripit smycken, samt bankkort med koder. Mannen hade innan ringt damen och uppmanat henne att samla i hop sina värdesaker på grund av tidigare stölder i området. Polis skickas till damens bostad, och söker i området. Den misstänkte anträffas inte. 

02.52 Misshandel, Sankt Olofsgatan, Falköping. Polis och ambulans skickas till Sankt Olofsgatan där en man blivit misshandlad. Mannen blöder från bakhuvudet, men han är vaken och talbar. Han uppger att han fått ett slag i huvudet av en för honom okänd person. Mannen förs med ambulans till sjukhuset. Det finns ingen misstänkt. En anmälan om misshandel skrivs. 

01.36 Rån, Drottninggatan, Trollhättan. En man som är på väg hem blir påhoppad av för honom flera okända personer, som i samband med det sliter av honom hans mössa, vantar samt hörlurar. Mannen har även fått motta slag. Polis kör mannen till sjukhus för kontroll, och en anmälan om rån skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Rättelse; Rånet har inte skett i Uddevalla, utan i Trollhättan 

03.07 Grov misshandel, Heden, Göteborg. Polis och ambulans skickas till Heden efter samtal om bråk på platsen. Flera personer ska vara inblandade, och någon ska vara skadad. Tre personer har blivit misshandlade i samband med bråket, varav en med eventuellt tillhygge. anmälningar om grov misshandel samt misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt.  

04.27 Rån, Kungsportsavenyn, Göteborg. En man rånas på sin halskedja av en för honom okänd man. Denne man anträffas av polis och han grips som misstänkt för rån. 

Misshandel, relation polisområde Fyrbodal. Polis skickas till en bostad där en kvinna blivit slagen av en man hon har en relation med. Kvinnan behöver inte vård. Polis som skickats till bostaden skriver en anmälan gällande misshandel. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.