Hoppa till innehåll
Hem » 01 juli 08:13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

01 juli 08:13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Klockan 00-07, två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:42 Skadegörelse, Umeå
Polis beordras till Mariedal med anledning av larm om glaskross vid en restaurangs entré. Flera fönsterrutor är krossade och platsen söks av, men ingen misstänkt person anträffas. En anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

02:17 Trafikolycka, Umeå
Polis beordras till Västra Esplanaden i Umeå med anledning av en trafikolycka. En bilist och cyklist är inblandade i olyckan. Polis pratar med de inblandade och en anmälan ska upprättas.

Sammanfattning från polisens arbete under kvällen och natten i samband med Summertime i Skellefteå:

Polis har bland annat förverkat alkohol från ungdomar, genomfört en krogtillsyn och kontrollerat trafik. Vid en trafikkontroll har fyra ordningsböter utfärdats med anledning av hastighetsöverträdelser, en ordningsbot utfärdades på grund av trasig framruta, dubbdäck och avsaknad av registreringsskylt, en ordningsbot utfärdades på grund av otillåtet antal passagerare. Sju personer har omhändertagits med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och sex personer har avlägsnats från området. Följande anmälningar har upprättats: en gällande olovlig körning, en gällande misshandel samt en gällande ringa misshandel.

Överlag har polisen som arbetat under kvällen och natten mestadels stött på glada människor och stämningen beskrivs ha varit god.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.