Hoppa till innehåll
Hem » 20 juni 07:08, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20 juni 07:08, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22:04 Laholm, slagsmål: Larm om ett större slagsmål inkommer. Ett tiotal ungdomar uppges vara inblandade. Det finns uppgifter om att ett pistolliknande föremål har varit synligt. Polis rycker ut till platsen och kontrollerar flera ynglingar, samtliga minderåriga. En husrannsakan genomförs på en adress i syfte att leta efter vapen. Något sådant påträffas dock inte. 

00:42 Kungsbacka, skottlossning: Polisen larmas om misstänkt skottlossning. Anmälaren tycker sig också ha hört ett skrik, följt av ytterligare skott. Inringaren ser en ficklampa som lyser ute i mörkret, ett stycke bort. Flera patruller rycker ut till platsen. Relativt omgående påträffar man en man, klädd i jaktkläder. Mannen uppger att han nyss skjutit ett vildsvin, vilket visar sig stämma. Insatsen avvecklas.

02:26 Halmstad, stöld genom inbrott: Inringaren har sett två personer som brutit på en ytterdörr till ett lägenhetshus. Flera patruller är snabbt på plats och påträffar två män som stämmer in på lämnat signalement. Männen, båda i 30-årsåldern, grips misstänkta för stöld genom inbrott. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.