Hoppa till innehåll
Hem » 21 juni 07:09, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21 juni 07:09, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:06 Göteborg, bedrägeri: En granne till en kvinna i 85-årsåldern kontaktar polis med uppgifter om att den gamla damen utsatts för ett bedrägeri. Tidigare under dagen ska en man ha kommit till kvinnans hem och påstått att hennes kort blivit spärrat. På något sätt uppges han ha förmått damen att lämna över kontanter och smycken till honom. En patrull åker till platsen för att ta upp en anmälan.

22:14 Bengtsfors, misshandel: Polisen larmas om en misstänkt skottlossning i närheten av en campingplats. Gärningsmännen, som uppges vara två till antalet, är inte kvar på platsen när polis anländer. I förhör uppger vittnen att männen ska ha skjutit i luften med vad som upplevts som ett luftgevär. De ska även ha slagit sönder rutan på en bil och misshandlat en eller flera personer. En anmälan gällande misshandel upprättas. 

22:27 Göteborg, narkotikabrott: Allmänheten kontaktar polis om en man som uppträder aggressivt i närheten av Heden. Mannen uppges gapa och skrika, han ska även ha jagat en grupp ungdomar. Patruller larmas till platsen och kan säkra mannen, som är i 55-årsåldern. Mannen gör våldsamt motstånd i samband med ingripandet. På honom hittar man en kniv och en mindre mängd narkotika. Mannen grips och förs till arresten.

02:11 Mölndal, försök till stöld: Polis larmas om ett pågående inbrott på Störtfjällsgatan. Fyra personer uppges försöka bryta sig in genom en dörr. Patruller åker till platsen, men påträffar inga misstänka personer. Inringaren uppger att de lämnat platsen och försvunnit in i ett närbeläget skogsområde. Polisen söker med hund i området, men denna får inte upp något spår. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättas.

03:57 Ulricehamn, rattfylleri: Polisen får tips om en bil som framförs av en tillsynes drogpåverkad man. Mannen uppges framföra bilen i stundtals mycket hög hastighet. Patruller larmas ut och får stopp på bilen på riksväg 40, i höjd med Rångedala. Polisen hittar narkotika på föraren, en man i 20-årsåldern. Han misstänks för narkotikainnehav, olovlig körning och drograttfylla. Det fattas beslut om en husrannsakan på mannens hemadress.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.