Hoppa till innehåll
Hem » 13 december 07.01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 december 07.01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:23, inbrott, Göteborg: En väktare larmar polisen om en stöld från en byggarbetsplats i Kannebäck. Via övervakningskameror har vaktbolaget sett hur en man tagit sig in på bygget och bland annat plockat med sig verktyg. Därefter har han lämnat platsen till fots. En väktare har hunnit ikapp mannen och slitit åt sig en väska med delar av stöldgodset. Gärningsmannen flyr från platsen. Polisen har sökt i området och genomfört kontroller, dock utan att påträffa någon misstänkt person. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

23:32, försök till inbrottsstöld, Göteborg: Polisen kontaktas med uppgifter om att misstänkta biltjuvar rör sig i ett parkeringshus i Krokslätt. En person har setts rycka i bildörrar. Patruller åker till platsen och påträffar en man i 20-årsåldern som stämmer in på signalementet. Han kontrolleras och grips, misstänkt för försök till inbrottsstöld alternativt olaga intrång. Polisen söker efter fler misstänkta i området, och hittar då en bil uppställd på cementblock och med samtliga däck borttagna. En ruta på bilen är också krossad. Däcken återfinns i närheten. Dock påträffas ingen ytterligare misstänkt person.

03:43, brand, Göteborg: SOS larmas om en brand i en byggnad på Marieholmsgatan. Rökutvecklingen är kraftig och eldslågor slår ut från en lägenhetsbalkong. En polispatrull är på plats före räddningstjänsten och möter då en kvinna i 75-årsåldern som tagit sig ut från lägenheten och som berättar att en jämnårig man finns kvar inne i bostaden. En polisman tar sig in i den brinnande lägenheten och lyckas få ut mannen. Ytterligare två personer tar sig ut ur grannlägenheten via ett takfönster. Ingen person uppges vara i behov av ambulans. Räddningstjänsten kan snabbt släcka branden, som antas ha uppstått till följd av ett elfel. En anmälan om brand utan misstanke om brott upprättas.

06:14, grov misshandel, Trollhättan: Polisen får larm om att en person blivit attackerad med kniv på ett härbärge. Flera patruller rycker ut till platsen och kan säkra en misstänkt gärningsman i 30-årsåldern. Han grips, misstänkt för grov misshandel. Målsägande, en man i 55-årsåldern, har blivit skuren i ansiktet samt i handen. Skadorna ska dock vara ytliga.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.