Hoppa till innehåll
Hem » 28 oktober 08:15, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 oktober 08:15, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:45 Göteborg, grov stöld mm: Polisen larmas efter att flera äldre personer olovligen tagit sig in i en bostadsfastighet i Hisings Backa där minderåriga ungdomar har en fest. Enligt uppgift från inringaren ska gärningsmännen bland annat tillgripit en tv samt slagit sönder dörren till ett rum där värdesaker förvarats. Patruller åker till platsen för att trygga ordningen, söka gärningsmännen samt säkra eventuell bevisning. Någon misstänkt person påträffas varken på adressen eller i området. En anmälan gällande grov stöld, skadegörelse samt olaga intrång upprättas.

23.38 Härryda, rattfylleri: Polisen får samtal om att en bil kört av vägen på länsväg 156, Stora Bugärde. Ingen person ska ha kommit till skada, men inringaren uppger att föraren uppträder påverkat. En patrull åker till platsen och föraren, en man i 40-årsåldern, blåser positivt. Han misstänks för grovt rattfylleri och tas med för tillnyktring samt förhör.

03:05 stöld, Göteborg: En man i 55-årsåldern larmar polis och uppger att hans vattenskoter precis blivit stulen. Gärningsmännen ska ha kopplat på målsägandes släp, på vilket vattenskotern stod, på en bil och kört från platsen. Efter att ha larmats ut i polisområdet, påträffar en patrull den misstänkta bilen i Gårda och får stopp på den. Samtliga tre män som färdas i bilen grips, misstänkta för stöld av normalgraden.

04:24 Vänersborg, grovt brott mot knivlagen m m: Polisen får samtal om att två maskerade personer rör sig kring en restaurang i centrala Vänersborg. En patrull som skickas till platsen påträffar en man som stämmer in på lämnat signalement. Mannen försöker fly till fots och patrullen tar upp jakten. Under jakten ska mannen ha hotat poliserna med en skruvmejsel. Dock lyckas de säkra honom utan att någon kommer till skada. Mannen grips på platsen, misstänkt för grovt brott mot knivlagen, hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott. Han misstänks även för skadegörelse genom att ha krossat en ruta på en uteservering. 

05:54 våld samt förgripelse mot tjänsteman, Göteborg: En taxichaufför ringer polisen då han har en kund, en man i 20-årsåldern, som vägrar betala. Mannen ska också ha spottat upprepande gånger på taxichauffören. En patrull åker till platsen och tar med mannen till stationen för tillnyktring och förhör. En anmälan gällande våld samt förgripelse mot tjänsteman upprättas. Mannen misstänks även för ringa bedrägeri samt narkotikabrott, eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.