Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-06-20 10:29:23 20 juni 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2023-06-20 10:29:23 20 juni 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:00 Göteborg, försök till mord: En person har upptäckt skotthål i fasaden på en fastighet i Kärra och larmar polis. På plats kan patrullerna konstatera att ett antal skott har avlossats mot byggnaden. Ingen person har kommit till skada.

Under kvällen och natten har polisen jobbat med informationsinhämtning och även genomfört sök med hund. Ingen person är i nuläget gripen för brottet. Platsen är avspärrad och viss bevisning har säkrats. En kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras under tiisdagen.

22:58 Falköping, brand: Larm inkommer till SOS om en brand i ett flerfamiljshus i de centrala delarna av samhället. Rökutvecklingen är kraftig och lågor slår ut från fönster på en av lägenheterna. Efter att branden släckts har platsen spärrats av för att en brandorsaksutredning ska kunna genomföras. En förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet har inletts och lägenheten kommer att undersökas av polisens tekniker. 

Uppdatering 10:29: I samband med gårdagens räddningsinsats anträffades en avliden person i den branhärjade lägenheten. Identiteten på den avlidne har ännu inte kunnat fastställas, men anhöriga till lägenhetsinnehavaren är underrättade om omständighterena. 

01:54 Partille, grovt vapenbrott: Polisen får samtal om en berusad man som ramlat in i en buske på en adress i Partille. I samband med att patrullen visiterar mannen påträffas ett skarpladdat vapen. Det fattas beslut om husrannsakan på mannens hemadress, där man påträffar ytterligare vapen. Mannen, som är i 20-årsåldern, grips misstänkt för grovt vapenbrott. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.