Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 08:05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

26 augusti 08:05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:27, försök till mord, Göteborg: Västtrafiks trafikledning ringer in och uppger att en knivbeväpnad och hotfull kvinna befinner sig på en av bolagets bussar. Polis rycker ut till platsen och kan säkra kvinnan, som är i 20-årsåldern. En yngling har blivit knivstucken i en arm och rispats ytligt på halsen. Skadorna uppges dock inte vara allvarliga. Kvinnan grips, misstänkt för försök till mord och hot mot tjänsteman.

01:52, våld samt hot mot tjänsteman, Göteborg: Hotellpersonal kontaktar polis och uppger att man kommit på en man i 25-årsåldern med att bruka lustgas på sitt rum. Han ska även ha kastat runt möbler på rummet. När personalen försöker avvisa mannen blir han hotfull och aggressiv. Polis som kommer till platsen blir också hotade av mannen, som även går till angrepp. En anmälan om våld samt hot mot tjänsteman upprättas. Mannen tas med till stationen för tillnyktring.

02:06, misshandel, Uddevalla: Polis larmas om en pågående misshandel på Södergatan. En man i 30-årsåldern ska ha kastats till marken och flera personer uppges sedan ha sparkat på honom. Flera patruller rycker ut till platsen, där man hittar en man med huvud- och ansiktsskador. Ambulans tillkallas, men målsägande avböjer vård. Fyra misstänkta gärningsmän – två i 30-årsåldern och två i 25-årsåldern – påträffas. De grips, misstänkta för grov misshandel.

03:37, mordbrand, Göteborg: SOS larmas om en brand i ett flerfamiljshus på Varmfrontsgatan, Hisingen. Branden lokaliseras till två separata källarförråd och elden släcks av räddningstjänsten. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada, men flera lägenheter är rökskadade. Hur branden har uppstått är i nuläget oklart. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand och avspärrningar har upprättats på platsen i väntan på teknisk undersökning.

05:23, rån, Göteborg: En man i 25-årsåldern larmar polis och uppger att han blivit rånad av maskerade gärningsmän i centrala Göteborg. De ska ha fått med sig en halskedja i guld och ett par märkesglasögon, därefter uppges de ha avvikit på elsparkcyklar. Brottet ska ha begåtts en dryg halvtimme innan larmet. Polisen har sökt i närområdet utan att påträffa några misstänkta gärningsmän.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.