Hoppa till innehåll
Hem » 29 juli 07:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

29 juli 07:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:34, misshandel, Göteborg: Polisen larmas om en pågående misshandel av personal i en livsmedelsbutik på Vasagatan. Flera patruller rycker ut till platsen där en yngling i 20-årsåldern säkras och grips. En anmälan gällande misshandel och olaga hot upprättas.

00:12, grov stöld, Alingsås: En polispatrull råkar passera platsen för en misstänkt stöld. Vid kontroll visar sig strålkastare och eventuellt annan utrustning vara stulet. Patrullen har observerat en bil lämna platsen, och signalementet på den larmas ut i polisområde Storgöteborg. En kort stund senare hittar man bilen, körandes på E20. Patrullen stoppar bilen och två personer grips: En man i 50-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern. Brottet rubriceras som grov stöld.

02:20, övrigt, Partille: Polis får samtal om ett pågående street race. Enligt uppgift från anmälaren kör ett stort antal bilar i hög hastighet i området. När polis kommer till platsen har bilarna lämnat. I samband med insatsen påträffas dock en man som visar sig bära på en pepparspray. En anmälan om ringa vapenbrott upprättas.

02:33, trafikolycka, Dals-Ed: SOS larmas om en olycka på länsväg 166 där en bil kört in i ett träd. Ambulans, räddningstjänst och polis rycker ut till platsen. Föraren förs med ambulans till sjukhus. För närvarande finns inga uppgifter att lämna om skadeläget.

03:26, stöld, Lerum: Personal på ett äldreboende upptäcker att någon har varit inne i ett personalutrymme. Det är stökigt och saker ligger nedrivna på golvet. I tvättstugan hittar man en okänd man. När han konfronteras blir han aggressiv. Polis larmas till platsen. När patrullen är framme är mannen inte längre kvar. Senare under morgontimmarna påträffas dock en man i 35-årsåldern med stöldgods tillhörande äldreboendet. Han hämtas in till förhör.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.