Hoppa till innehåll
Hem » 01 april 07:49, Sammanfattning natt, Värmlands län

01 april 07:49, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kristinehamn

01.16: En man i 25-årsåldern får följa med för provtagning då han uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Karlstad

22.43: Patrull stoppar ett fordon och föraren, en person i övre tonåren, blir bötfälld för att ha använt mobilen under färden.

00.34: En man i 25-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att han ska ha slagit en annan man utomhus i Tingvallastaden. Mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.40: En ordningsvakt kontaktar en polispatrull med anledning av att denne observerat ett misstänkt sexuellt ofredande. Det skrivs en anmälan och en man i 25-årsåldern är misstänkt.

05.25: Det upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand efter att en man i 45-årsåldern ska ha försökt att starta en eld i Kvarnberget. En ordningsvakt kunde hålla mannen under uppsikt till patrull anlände.

Säffle

04.40: Patrull larmas till centrala Säffle med anledning av att en man slår sönder backspeglar och rutor på ett flertal bilar. Det upprättas en anmälan om skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.