Hoppa till innehåll
Hem » 15 oktober 08:02, Sammanfattning natt, Värmlands län

15 oktober 08:02, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

23.00: Patrull kallas till Tingvallastaden efter uppgifter om en misshandel. Det blir en anmälan samt motanmälan gällande misshandel. De inblandade är en kvinna i 55-årsåldern samt en kvinna i tonåren.

00.26: I Herrhagen blir en man omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB, och mannen blir samtidigt anmäld misstänkt för ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk.

02.34: Det kommer in samtal om att flera personer ska ha gett sig på två personer i Tingvallastaden. Patrull kontrollerar fyra personer vid platsen, två män i 20-årsåldern, en i övre tonåren samt en i 25-årsåldern. Samtliga blir misstänkta för misshandel samt ett fall av skadegörelse.

Kristinehamn

02.18: Längs Skaraborgsvägen stoppas ett fordon och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri.

Säffle

22.46: Det upprättas en anmälan om misshandel efter att en okänd gärningsperson ska ha slagit en man i 20-årsåldern i ansiktet.

00.48: På Sundsgatan backar en förare in i en annan personbil och patrull kallas till platsen med anledning av att föraren uppträder påverkad. Föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för grovt rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.