Hoppa till innehåll
Hem » 16 oktober 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

16 oktober 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

22.05: Två män i övre tonåren kontrolleras i Tingvallastaden och den ena blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav och den andra för ringa narkotikabrott innehav.

22.14: En man i 40-årsåldern blev i Tingvallastaden omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB, och i samband med det skrevs också en anmälan med mannen som misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

22.54: Det skrivs en anmälan om grov misshandel efter att en man i 35-årsåldern kommit in till akuten med skador på sin ena fot. Mannen uppger att fått sin fot överkörd av en annan förare i samband med en konfrontation efter en incident på E45.

02.21: Vid en nattklubb i Tingvallastaden omhändertas en man i 20-årsåldern enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och han blir även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Kristinehamn

22.49: I Bäckhammar längs väg 26 stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 65-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

Hammarö

22.54: Patrull kallas till Haga med anledning av att en man betett sig hotfullt. Med hjälp av hund kan mannen spåras upp och kontrolleras. Mannen är i 40-årsåldern och blir misstänkt för brott mot knivlagen.

Sunne

23.39: En förare i 30-årsåldern blir stoppad längs E45 i Skäggeberg och mannen blir misstänkt för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.