Hoppa till innehåll
Hem » 29 oktober 08:34, Sammanfattning natt, Värmlands län

29 oktober 08:34, Sammanfattning natt, Värmlands län

Torsby

02.20:En anmälare ringer in till polisen med anledning av att dennes pojkvän tidigare under kvällen ska ha blivit neddragen på marken och eventuellt drogad av en okänd gärningsman ute på en krog. En patrull har hållit förhör och skrivit en anmälan om misshandel.

Kristinehamn

02.03: Det skrivs en anmälan om olaga intrång efter att en man i 60-årsåldern tagit sig in på en toalett till ett boende och vägrat lämna.

Karlstad

23.32: En patrull kallas till en nattklubb och får skriva en anmälan gällande urkundsförfalskning med en person i övre tonåren som misstänkt.

01.17: En man i 25-årsåldern blir avlägsnad från en nattklubb och blir anmäld för våldsamt motstånd.

02.10: En polispatrull upptäcker en misshandel i Tingvallastaden och griper en man i 20-årsåldern som blir misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel. En person i övre tonåren och en i 25-årsåldern åkte till sjukhus för kontroll.

02.55: En patrull upptäcker ett pågående bråk och kontrollerar några personer. En man i 35-årsåldern blir misstänkt för misshandel av två personer i 25-årsåldern.

Säffle

00.45: Polis kallas till en adress i Säffle kommun med anledning av höga ljud från en bostad. På plats anträffas en man i 55-årsåldern och en kvinna i 50-årsåldern som båda blir misstänkta för misshandel av varandra. Mannen blir även misstänkt för skadegörelse och blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Under natten har över tio personer blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Det har också genomförts flera person- och fordonskontroller samt hanterats samtal om psykisk ohälsa och fyra viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.