Hoppa till innehåll
Hem » 19 februari 07:28, Sammanfattning natt, Värmlands län

19 februari 07:28, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

22.26: I samband med att en man i 20-årsåldern ska omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) så gör sig mannen misstänkt för våldsamt motstånd.

23.52: Det kommer in samtal om att två män i 20-årsåldern ska ha hamnat i bråk med varandra på en nattklubb i Herrhagen. Det hela resulterar i en anmälan om misshandel och en motanmälan om ringa misshandel.

 01.06: En man i 20-årsåldern kontrolleras i Tingvallastaden och blir misstänkt för narkotikainnehav samt eget bruk.

03.42: En man i 35-årsåldern ska ha blivit misshandlad och fått ett jack i huvudet i Tingvallastaden. Mannen fördes till sjukhus för kontroll och en man i 30-årsåldern står som misstänkt för misshandel.

Arvika

22.14: En berusad man befann sig på tågspåret i centrala Arvika vilket gjorde att trafiken fick stoppas. Anmälaren och dennes kompisar kunde hålla kvar mannen när han försökte springa från platsen. Mannen som är i 35-årsåldern blev omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Kristinehamn

23.33: En man i 25-årsåldern kontrolleras med anledning av sitt beteende inne på en restaurang och han blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

02.25: En man i 50-årsåldern blir bötfälld för offentlig urinering i Bro.

Säffle

22.07: En bil stoppas längs Östra Storgatan och föraren, en man i 50-årsåldern, blåser positivt i polisens mätningsinstrument. Mannen får sitt körkort omhändertaget och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

00.19: En manlig förare i 25-årsåldern stoppas längs Fogdegatan och blir misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning.

Kil

00.20: En bil stoppas för kontroll på länsväg 709 i Fryksta och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

Torsby

00.44: En kvinna i 35-årsåldern stoppas i sin bil i centrala Torsby och blåser positivt för alkohol. Kvinnan är nu misstänkt för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.