Hoppa till innehåll
Hem » 23 september 07:29, Sammanfattning natt, Värmlands län

23 september 07:29, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad
23.01. Patrull stoppade en bilist på Norra Strandgatan i centrala Karlstad. Föraren, en man i 30-årsåldern blir misstänkt för olovlig körning och brukande av falsk urkund då han uppvisade ett körkort som inte var äkta.

23.13. En man i 20-årsåldern medtogs för kroppsbesiktning efter misstankar om narkotikabrott på Sommargatan.

23.22. En man i 60-årsåldern blir misstänkt för misshandel av sin partner efter att ha slagit henne under en tillställning. Målsäganden har inte uppsökt sjukvård enligt vår information.

02.05. En man i 25-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att ha slagit en några år yngre man i centrala Karlstad. Flera personer blev vittne till händelsen. Anmälan om misshandel av normalgraden.

03.18. En man i 30-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, efter att patrull kontrollerat honom i Tingvallastaden.

03.37. En man i 40-årsåldern greps i området Haga efter att ha försökt att stjäla en motorcykel. Mannen togs på bar gärning och är nu misstänkt samt även anhållen för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

03.40. Ytterligare en man i 40-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, efter att patrull kontrollerat och frihetsberövat honom på Kvarnberget.

Sunne
22.59. En man i 35-årsåldern blir misstänkt för narkotikabrott, innehav, samt eget bruk i Skäggeberg. Narkotikan som anträffades på mannen togs i beslag.

Hagfors
00.09. En man i 45-årsåldern blir misstänkt för en rad olika brott efter att ha sökt upp en kvinna han tidigare haft en relation med. Mannen ska därefter ha misshandlat en yngre man och försökt ta kontakt ytterligare med kvinnan. Han är nu anhållen misstänkt för misshandel, överträdelse av kontaktförbud, skadegörelse och grovt hemfridsbrott. Ambulanspersonal har undersökt målsäganden för misshandeln.

Säffle
22.13. En okänd gärningsperson krossade en ruta in till en bostad i Västra Innerstaden. Den boende vaknade av kraschen och larmade. Patrullen har cirkulerat i området utan att anträffa någon misstänkt gärningsperson. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

22.44. En bilist körde in i ett träd och voltade på länsväg 533. Föraren uppgav att han hade väjt för en älg. Patrullen har skrivit en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Arvika
23.38. Patrull beordrades ut till en lägenhet i centrala Arvika med anledning av en ungdomsfest. Patrullen stängde ned festen och kontaktade vårdnadshavare som kom och hämtade ungdomarna. Två pojkar blev även misstänkta för narkotikabrott eget bruk.

01.16. En man i 30-årsåldern har under natten ofredat minderåriga tjejer sexuellt i centrala Arvika. Mannen ska ha försökt få med tjejerna in på en krog, tagit på dem och därefter avvikit från platsen. Patrullen har upprättat en anmälan om sexuellt ofredande.

Patrullerna har även hanterat ett stort antal ärenden som varit av rutinkaraktär. Bland annat har man omhändertagit en handfull personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.