Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 07.32, Sammanfattning natt, Värmlands län

28 januari 07.32, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kristinehamn

22.48: En patrull kallas till en adress i Kristinehamn och en man i 25-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Karlstad

00.32: Det inträffar en trafikolycka i Tingvallastaden men den ena föraren lämnar platsen och det skrivs en anmälan om smitning från trafikolycka.

00.54: Polisen kallas till ett hotell i Karlstad med anledning av en misshandel. En man i 40-årsåldern blir misstänkt för att ha slagit en man i 30-årsåldern i ansiktet så att denne började blöda. Den misstänkte mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.58: Två personer, en man i 35-årsåldern, och en person i övre tonåren, blir båda misstänkta för misshandel av varandra.

01.48: En person iu övre tonåren kontrolleras och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

01.59: Två personer, en man i 20-årsåldern och en person i övre tonåren, blir misstänkta för att ha misshandlat varandra.

Arvika

22.33: Det skrivs en anmälan om våld mot tjänsteman efter att en kvinna i 55-årsåldern misstänks ha slagit en väktare som var ute på ett störningslarm i en fastighet.

Två män i 25-årsåldern och en man i 30 årsåldern blir kontrollerade i centrala Arvika kring midnatt och samtliga blir misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare en man i 25-årsåldern blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.