Hoppa till innehåll
Hem » 15 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

15 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.46 Strömstad, misshandel
Utanför en restaurang på Badhusgatan har flera män varit i slagsmål. När polisen kom fram hade bråket lugnat ner sig. Tre personer anmälde misshandel varav en var en motanmälan. Ingen person behövde åka med till sjukhus.

02.24 Göteborg, misshandel
I Hammarkullen träffar en polispatrull på en man i 40-årsåldern som är skadad. Han uppger att han blivit misshandlad i en lägenhet i närheten. Mannen förs till sjukhus i ambulans med oklara skador. Han uppger själv att han blivit sparkad. Vid kontroll i lägenheten kan polisen gripa två män i 30-40-årsåldern misstänkta för misshandel alternativt grov misshandel.

02.29 Skara, skadegörelse
På Vasagatan har någon krossat en fönsterruta till en lägenhet. I lägenheten låg en kvinna och sov men hon kom inte till skada. Vittnen har sett en ung man springa från platsen i samband med händelsen. Anmälan om skadegörelse.

03.12 Borås, rattfylleri
På Engelbrektsgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för vidare provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.