Hoppa till innehåll
Hem » 24 februari 08.08, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 februari 08.08, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Misshandel, Polisområde Skaraborg: En person hör kvinnoskrik och dunsar från en lägenhet i Mariestads kommun och ringer 112. Polis kommer till platsen och en man i 30-årsåldern grips, misstänkt för misshandel i relation.

02:47, misshandel, Lerum: Polis kallas till ett omsorgshem där en påverkad man i 45-årsåldern blivit våldsam efter att personal nekat honom tillträde. Mannen ska bland annat ha slagit till en personal i magen samt sparkat sönder en dörr. En patrull kommer till platsen och omhändertar mannen i enlighet med lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel och ofredande.

03:00, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Tjörn: En man i 40-årsåldern kontaktar polisen och uppger att han har haft en jämnårig kvinna på besök som slagit honom i ansiktet och stulit hans bil. På väg fram mot mannens bostad påträffar en polispatrull bilen, som körs hem till målsägande. En anmälan gällande misshandel samt tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

04:08, misshandel, Göteborg: Polisen larmas om en pågående misshandel ombord på en spårvagn vid Linnéplatsen. Målsägande är tre män i 25-årsåldern, ingen av dem uppges ha skadats allvarligt. Gärningspersonerna, oklart hur många, springer från platsen. Ordningsvakter och polispatruller tar upp jakten. På Linnégatan påträffas en misstänkt man i 30-årsåldern, som på adressen blivit slagen av en man i 25-årsåldern. Mannen i 30-årsåldern grips misstänkt för misshandel – hatbrott – och förs till sjukhus för att få vård för sina skador. Han är även målsägande i misshandelsfallet på Linnégatan. Mannen i 25-årsåldern som misstänks för det brottet grips.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.