Hoppa till innehåll
Hem » 18 december 06:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18 december 06:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.44 Trafikolycka, väg 2516 Herrljunga. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 2516, där en bilist kört av vägen och in i ett träd. Bilisten, en man, uppger att han väjt för ett rådjur. Han har nu ont i nacke och rygg och förs med ambulans till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

00.16 Brott mot knivlagen, Stationsgatan, Skövde. Polis skickas till resecentrum, där en ordningsvakt gripit en person med en batong. På mannen anträffar polis misstänkt narkotiskt preparat, och han är nu misstänkt för brott mot knivlagen ( batongen ) och narkotikabrott genom innehav.

00.42 Misshandel, Gullbergsvassgatan, Göteborg. En man på sin arbetsplats uppger att han blivit slagen av en annan man, som även han arbetar på platsen. På platsen griper polis mannen som misstänkt för misshandel, och den misshandlade mannen förs med ambulans till sjukhus. 

01.50 Misshandel, Hertig Johans gata, Skövde. På Hertig Johans gata misshandlas en man utomhus, och en man grips som misstänkt för grov misshandel. Den misshandlade förs till sjukhus, där han är vaken och talbar.

01.16 Narkotikabrott, Stenungsön, Stenungsund. Polis skickas till Stenungsön, där ordningsvakt omhändertagit en påverkad man. När polis kommer fram visar mannen tydliga tecken på narkotikapåverkad, och han omhändertas av polis men förs till sjukhus för kontroll och provtagning misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk.

02.09 Grov olovlig körning, Norra Drottninggatan, Uddevalla. Polis stannar en personbil för kontroll, där föraren, en kvinna i 20-års åldern, sedan tidigare inte har behörighet att köra bil. En anmälan om grov olovlig körning skrivs.

02.20 Trafikolycka, väg 167 Lilla Edet. Polis och ambulans skickas till väg 167 där en personbil kört av vägen och in i en stolpe. Ingen av de inblandade i olyckan behöver föras med ambulans, men kommer att att sig till vård själva för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

06.41 Rån, Götgatan, Göteborg. En man uppger att han inne på köpcentret blivit slagen i ansiktet och rånad av en för honom okänd man. Polis möter upp honom och tar uppgifter till en anmälan om rån. 

Misshandel, relation polisområde Skaraborg. Polis skickas till en bostad där en kvinna uppger att hon blivit misshandlad av sin man. I bostaden har även barn befunnit sig. Mannen är nu misstänkt för misshandel av kvinnan och barnfridsbrott. Kvinnan har inte behövt vård i samband med händelsen. 

Misshandel, relation, polisområde Älvbsorg. Polis skickas till en bostad där en man grips som misstänkt för misshandel av en kvinna han tidigare haft en relation med. Kvinnan har inte behövt vård i samband med händelsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.