Hoppa till innehåll
Hem » 13 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

13 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:39 Bilbrand, Göteborg
Polis åkte till Julaftonsgatan med anledning av larm om en bilbrand. På platsen kunde polispatrullen konstatera att branden var anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. ingen gripen i nuläget. 

00:02 Grov misshandel, Göteborg
Larm inkom till polisen om ett bråk på Mölndalsvägen där ca 10 personer ska ha varit inblandade. Uppgifter till polisen gör gällande att två personer ska vara nedslagna och en bil ska vara sönderslagen. enligt uppgifter från platsen ska en målsägare en man i 20-årsålden blivit slagen i huvudet med ett tillhygge. Flera personer ska ha lämnat platsen. En anmälan om grov misshandel och skadegörelse upprättades, inge gripen i nuläget.  
 
05:17 Försökt till våldtäkt, Göteborg. 
En kvinna kontaktade polisen och uppgav att hon blivit överfallen och utsatt av en man som försökt att våldta henne i området kring Kungsparken. Kvinnan som lämnade en krog i närheten blev överfallen av en okänd gärningsman i området kring Kungsparken. Flera polispatruller arbetar med ärendet och platsen för överfallet lokaliseras, flera beslag är tagna i ärendet. I nuläget är ingen gripen.    

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.