Hoppa till innehåll
Hem » 13 mars 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

13 mars 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har två personer omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för ringa narkotikabrott. Ytterligare en person har efter midnatt medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:10 Trafikbrott, Storuman
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Hemavan. Ordningsbot utfärdas då bilen har användningsförbud samt för att föraren har felaktig ljuskombination på bilen (dimljus i kombination med halvljus). 

01:26 Ofredande mm, Umeå
Polisen kontaktas gällande ett bråk i en taxi i Umeå. När polisen kommer dit är det lugnt på platsen. Patrullen håller förhör med de inblandade, taxichaufför och kund. Anmälan upprättas gällande ofredande och motanmälan gällande olaga hot.

01:54 Ordningsbot, Umeå
Polisen beordras till Umeå centralstation där en man olovligen ska ha beträtt tågspåret då han skulle kliva på tåget och hämta en kvarglömd väska. Ordningsbot utfärdas för ”olovligt beträdande av spårområde för järnväg”. 

02:12 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Anderstorp. Föraren får en ordningsbot då bilen är avställd. 

03:00 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och stoppar och personbil utanför Skellefteå. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan gällande rattfylleri upprättas, körkortet omhändertas.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.