Hoppa till innehåll
Hem » 08 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

08 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:22 Misshandel, Göteborg
Ett familjebråk urartade i en bostad på Brunnsbogatan i Göteborg. En kvinna i 20-årsåldern misshandlade sin mamma och syster i bostaden. Mamman som enligt uppgifter till polisen blivit sparkad när hon låg ned fick föras med ambulans till sjukhus. Misstänkt kunde gripas av polis.

23:02 Misshandel, Mölndal
En fest som spårat ur i Solängen i Mölndal och en man som blivit misshandlad med ett batongslag i huvudet påkallade Polis som åkte till platsen. En person under 18-år ska han blivit misshandlad vid adressen med knytnävsslag och batongslag, pojken ska även blivit hotad med kniv enligt uppgifter till polisen.

Polis på platsen mötte många ungdomar på gatan, en något rörig plats. En anmälan om misshandel upprättades. Ingen gripen i nuläget. 

00:18 Grov misshandel, Uddevalla
En man inkom till sjukhus med skador i ansiktet och skadade tänder. Enligt uppgifter till polisen ska mannen utsatt för en misshandel av okända personer i ett skogsområde. En anmälan är upprättad ingen gripen i nuläget. 

00:20 Våldtäkt, Strömstad
En polispatrull blev stoppad av en kvinna i centrala Strömstad. Kvinnan pekade ut en man som våldtagit henne på en toalett inne på en restaurang. Mannen greps av polispatrull och kvinnan togs med till sjukhus för undersökning.  
Mannen som är i 20-årsåldern blev efter förhör anhållen av åklagare. 

02:02 Misshandel, Smögen
Polis kallades till Parkgatan i Smögen där en man i 20-årsåldern blivit misshandlad med slag och sparkar. Mannen hade fått sina tänder utslagna och fick föras till sjukhus. En anmälan om grov misshandel upprättades av polis på platsen. Ingen gripen i nuläget.  

  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.