Hoppa till innehåll
Hem » 26 mars 07:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

26 mars 07:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:19, skadegörelse, Göteborg
Vi får in ett larm om att tre bilar brinner på Siriusgatan. Räddningstjänsten är på plats och släcker. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga uppgifter om personskador. Ingen misstänkt eller gripen.

23:53, stöld/inbrott, Alingsås
En man larmar polis med anledning av att ser två misstänkta personer vid en gård. Mannen konfronterar personerna som uppger att de har stannat för att urinera. Han ser senare att de lämnar i en äldre vit bil. Polis söker i området, men utan att anträffa några misstänkta gärningspersoner. En patrull får sedan kontakt med ägaren till gården och kan konstatera att ett hjul från en gammal hästvagn är borta. De upprättar en anmälan om stöld. Ingen misstänkt eller gripen.

00:24, skadegörelse, Partille
Vi får larm om att en bil brinner på Stärteteredsvägen. När räddningstjänsten kommer fram hittar de ingen brand. Det finns rökbildning i bilen och tecken på en liten brand. Två personer har samtidigt setts springa från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt eller gripen.

01:11, skadegörelse, Göteborg
En bil brinner på Brunnstorget. Fyra personer har setts springa från platsen och enligt uppgift har någon kastat in något i bilen. Ett flertal bilar står i närheten. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Räddningstjänsten släcker branden. Ytterligare en bil får skador. Patrullen upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Inga uppgifter om personskador. Ingen misstänkt eller gripen.

01:23, misshandel, Borås
Vi får larm om bråk utanför Folktandvården på Yxhammarsgatan. Polis åker till platsen och anträffar två personer. Inga uppgifter om skador. En anmälan och motanmälan om misshandel är upprättad.

01:33, misshandel, Uddevalla
Vi får larm från en restaurang på Kungsgatan om en misshandel. En ordningsvakt har omhändertagit två personer. En patrull åker till platsen och skriver en anmälan samt motanmälan om misshandel.

03:44, rån, Göteborg
En man blir rånad på sin jacka och klocka på Storgatan och larmar polis. En patrull åker till platsen. Mannen ska enligt uppgift blivit hotad med en kniv. Patrullen kör mannen till sjukhus för omplåstring. Inga uppgifter om allvarligare skador. En anmälan om rån är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

Misshandel i relation, polisområde Storgöteborg
En kvinna larmar polis. Hon har blivit örfilad av sin man när hon sitter och ammar sitt barn. Mannen hindrar först kvinnan från att lämna bostaden. Men låter henne sedan gå. Polis och socialtjänst åker till den aktuella bostaden. Kvinnan befinner sig hos en bekant i närheten. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. Patrullen håller förhör och skriver en anmälan om misshandel samt barnfridsbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.