Hoppa till innehåll
Hem » 04 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

04 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:54 Trafikolycka, Vänersborg
Polis larmades till en singel olycka på Dalbobron i Vänersborg, en kvinna i 20-årsåldern hade där kört av vägen och hon klagade på ryggsmärtor. På platsen kunde polispatrullen konstatera att det var omfattande skador på vägstaketen på platsen. Misstankar fattades om vårdslöshet i trafik.  

01:01 Stöld, Göteborg
En anmälare såg ett par personer bryta sig in i en bil på Sjusovaregatan i Göteborg och Polis kallades till platsen. Polispatrullen kunde fånga in fyra personer som alla greps misstänkta för olovligt brukande då bilen de kom i var efterlyst som stulen och för stöld i bil genom inbrott, då de försökt bryta sig in i en bil på platsen.

02:41 Bilbrand, Lidköping
Polis fick uppgifter om en bilbrand på härnegatan i Lidköping. På plats kunde polispatrull konstatera att branden var anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen gripen i ärendet.  

03:43 Bilbrand, Lerum
Polis larmades om en bilbrand på strandvägen i Lerum, på platsen brann en personbil. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen gripen i ärendet.

05:40 Misshandel, relation Polisområde Storgöteborg
En kvinna kontaktade polisen då hennes före detta pojkvän kommit till hennes bostad och misshandlat henne och hotat henne med en kniv. Polis kom till platsen och sökte efter mannen som lämnat platsen. Kvinna tog om hand och en anmälan om misshandel upprättades. Ingen gripen i nuläget

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.