Hoppa till innehåll
Hem » 30 september 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 september 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Misshandel i relation/StorGöteborg
Polis kallas under kvällen till en bostad på Hisingen. En kvinna har kommit hem till sin mor. Hon uppger att hon blivit slagen i huvudet av sin sambo. Polis åker till den gemensamma bostaden och kan där gripa mannen misstänkt för grovt olaga hot samt misshandel. Han blir även anhållen av åklagare efter förhör. Oklart vad det gäller kvinnas eventuella skador. 

—————————————————————————————————————  

Kl 22.00 Trollhättan, bilbrand
Larm via SOS om att två bilar ska brinna vid Hovslagaregatan i Kronogården. Polis och räddningstjänst åker mot platsen. Totalt har fyra bilar skadats i okänd omfattning. Räddningstjänsten släcker och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Inga kända personskador/ingen person gripen.

Kl 02.13 Göteborg, bilbrand
Larm via SOS om en pågående bilbrand vid Kryddpeppargatan. Vittnen ska ha hört en smäll i området och därefter sett en rökpelare. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Det framkommer ganska snart att det är en bil som börjat brinna. Den aktuella bilen blir helt utbränd och en bil bredvid får skador. Inga kända personskador. Polisen söker i närområdet med hund men ingen person grips. Anmälan om skadegörelse genom brand. 

Kl 02.48 Borås, bilbrand
Larm via SOS om att flera bilar ska brinna vid Kasernvägen. Räddningstjänst och polis åker mot platsen. På platsen finner man fyra bilar som brinner, två helt utbrända och ytterligare två som delvis skadats. Inga kända personskador. Räddningstjänsten släcker och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.