Hoppa till innehåll
Hem » 22 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.17 Göteborg, stöld genom inbrott
Ett vittne hör oväsen från en smyckesbutik på Plantagegatan och ser strax därefter att en man krossat en ruta och lämnat platsen med en väska. Vittnet ringer polisen och har koll på vart mannen tar vägen och kan leda polisen rätt. Mannen stoppas och kontrolleras av polis på Kungsgatan och i väskan finns gods från butiken som tas i beslag. Mannen grips misstänkt för stöld genom inbrott.

03.20 Åmål – Bengtsfors, drograttfylleri m.m.
På länsväg 2257 i Mo kör en bilist ifrån polisen när en kontroll ska göras. Ett förföljande påbörjas som går på olika vägar i Dalsland. Förföljandet sker stundtals i ganska hög fart men ingen trafik på vägarna. När man kommer in i centrala Bengtsfors kör föraren in i en återvändsgränd och kan säkras av polisen. Mannen, som är i 40-årsåldern, tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning. Bilen tagen i beslag enligt trafikbrottslagen.

04.01 Frändefors, förföljande
När polisen försöker stoppa en bilist för kontroll i Frändefors vägrar föraren att stanna. Ett förföljande inleds på E45 som går förbi Trestads Center i riktning mot Uddevalla. Föraren kör i hög fart ut mot E6 men vid denna tiden är det ingen trafik på vägen. Färden fortsätter på E6 till Ljungskile och vidare mot Lilla Edet. Vid Bastebacka stannar dock bilen och två män kan säkras. Föraren, en man i 45-årsåldern, tas med för bland annat drograttfylleri och narkotikabrott. Passageraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för innehav av narkotika. Beslag av narkotika görs i bilen.

Misshandel i relation, Polisområde Storgöteborg
En ung kvinna har under natten blivit skallad tre gånger av sin pojkvän. Det finns inga uppgifter om att hon har behövt åka till sjukhus. Polis åker till bostaden där pojkvännen kan gripas misstänkt för misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.