Hoppa till innehåll
Hem » 09 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

09 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.32 Göteborg, drograttfylleri m.m.
På Norra Ågatan stoppar polisen en bilist för kontroll. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri, narkotikainnehav samt grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

03.48 Falköping, olovlig körning m.m.
När en polispatrull försöker stoppa en A-traktor på Solgatan väljer föraren att först inte stanna. Efter ett kortare förföljande stoppar föraren men försöker istället springa från platsen. Polisen kan dock snabbt komma ifatt honom. Föraren, som är en 17-årig pojke, tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks också för olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt för att ej ha stannat på polismans tecken. A-traktorn tagen i beslag för en teknisk undersökning.

03.58 Göteborg, stöld
En kvinna i 25-årsåldern anmäler att hon vid 23-tiden blev bestulen på bankkort, jacka och pass. Detta ska ha hänt i Kviberg och den misstänkte ska vara en man som hon inte känner. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om stöld. Ingen misstänkt i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.