Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

10 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.20 Borås, skadegörelse genom brand.
En bil brinner intill skidanläggningen i Brämhult varför räddningstjänsten samt polis beger sig till platsen. Oklart vad det är som orsakat branden men den släcks och patrullen tar uppgifter för en anmälan.

23.55 Stenungsund, drograttfylleri m.m.
En bilist kontrolleras på Ucklumsvägen och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även en kniv i samband med kontrollen som tas i beslag. Han saknar körkort varför han är misstänkt för drograttfylleri, brott mot knivlagen samt grov olovlig körning.

00.46 Göteborg, misshandel.
En person misshandlas på Linnégatan varför polis samt ambulans skickas till platsen. En person påträffas på marken blödandes från munnen samt ansiktet. Flera vittnen kommer fram och berättar vad de sett och att en bil lämnat strax efter händelsen. Med hjälp av dessa uppgifter samt övervakningsfilm kan polis gripa två misstänkta personer. Mannen som blivit misshandlad får åka med ambulansen till sjukhus för vård, vaken samt talbar.

01.50 Göteborg, drograttfylleri m.m.
En bil kör ner ett trafikljus på Norrleden och personer avviker från platsen. Flera patruller till platsen som söker efter de avvikna personerna. Man träffar på några som kan sättas i samband med det inträffade. Bilen tas i beslag för spårsäkring samt de misstänkta personerna får följa med till stationen för provtagning. Misstanke om drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, smitning från trafikolycka samt vårdslöshet i trafik. Körkortet omhändertas på platsen. En av de inblandade körs hem till sina föräldrar.

02.54 Göteborg, allmänfarlig ödeläggelse.
Flertal samtal inkommer om en explosion från fastighet på Stenklevsgatan.  Flertal rutor krossade – men inga personskador. Nationella bomskyddet beställs för att undersöka platsen och med förhoppningar om att se vad det är som orsakat explosionen. Platsen spärras av för spårsäkring. Senare på morgonen beslutades det om en så kallad särskild händelse för att få utökad personalresurs m.m.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.