Hoppa till innehåll
Hem » 16 januari 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16 januari 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.12 Billingsfors, rattfylleri m.m.
Föraren av en bil misstänks för drograttfylleri då han stoppas för kontroll på Stenebyvägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, tas med för provtagning. Då han saknar körkort rapporteras han även för olovlig körning.

23.57 Göteborg, brand
På Paprikagatan har det börjat brinna i en bil som står intill ett garage och när räddningstjänsten anländer har det även tagit sig i garaget. Räddningstjänsten får kontroll på branden men ytterligare en bil får mindre skador. Polisen har skrivit anmälan om grov skadegörelse genom brand.

01.36 Borås, inbrott
I samband med ett inbrott på Viskastrandsgymnasiet grips en man på bar gärning av väktare som kommit till platsen. Polis larmas och efter en stund kan även en kvinna gripas i närheten. De är nu misstänkta för stöld genom inbrott.

02.59 Mölndal, drograttfylleri
På E6 vid Sandsjöbacka stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 35-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning. I bilen hittas även en mindre mängd misstänkt narkotika som tas i beslag. Han rapporteras för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

03.05 Lidköping, rattfylleri
På Annagatan stoppar polisen en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 50-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.