Hoppa till innehåll
Hem » 03 mars 07.42, Sammanfattning natt, Dalarnas län

03 mars 07.42, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Malung-Sälen

01.14: En person i övre tonåren blir misstänkt för hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd vid en nattklubb i Lindvallen. Personen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Borlänge

22.01: En kvinna i 35-årsåldern kontrolleras av en patrull och kvinnan blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

00.02: Polisen kallas till ett hotell i Borlänge med anledning av en man som beter sig aggressivt när personalen ber honom att lämna. Mannen blir kontrollerad och misstänkt för ringa narkotikabrott innehav och blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

01.33: En man i 30-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer vid en nattklubb. Han blir samtidigt misstänkt för narkotikabrott innehav samt eget bruk och får följa med för provtagning. En analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

04.32: Det ringer in en anmälare som upptäcker att någon varit inne i dennes lägenhet under tiden som hon varit iväg. Det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.

Under natten har patrullerna även genomfört flera person- och fordonskontroller samt omhändertagit ytterligare några personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Det har även kommit in samtal om högt spelande musik från fordon olika delar av länet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.