Hoppa till innehåll
Hem » 03 mars 07.42, Sammanfattning natt, Värmlands län

03 mars 07.42, Sammanfattning natt, Värmlands län

Munkfors

23.23: I centrala Munkfors kontrolleras en man i 20-årsåldern och han blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

02.39: En patrull kallas till en nattklubb i Karlstad med anledning av att en man i 45-årsåldern ska ha tafsat på en kvinna i 20-årsåldern. Mannen blir misstänkt för sexuellt ofredande och blir avlägsnad från platsen.

Arvika

01.35: Ordningsvakter från en nattklubb i centrala Arvika ringer in med anledning av en misstänkt misshandel och att de fått sära på några personer. En man i 25-årsåldern blir anmäld för misshandel av två kvinnor i 20-årsåldern. Ingen person ska ha behövt ambulansvård.

Årjäng

02.09: På E18 stoppas ett fordon för kontroll, föraren försöker springa ifrån polisen men kan stoppas. Mannen som är i 30-årsåldern blir misstänkt för grovt rattfylleri och får lämna blodprov som får visa hur mycket alkohol han haft i blodet.

Under natten har patrullerna även genomfört flera person- och fordonskontroller samt omhändertagit fem person enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Några ungdomar som spelat hög musik från fordon har också avvisats både i Karlstad och Kil.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.