Hoppa till innehåll
Hem » 19 december 08:10, Sammanfattning natt, Dalarnas län

19 december 08:10, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Avesta

23.42: En patrull stoppar en bil i Krylbo där föraren försöker att springa från platsen men han kan fångas in. Mannen som är i 20-årsåldern är nu misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

00.19: En trafikolycka med två personbilar inträffade på väg 70 i Brovallen. Fyra inblandade och samtliga ska ha klagat på smärtor i nacken. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Borlänge

00.53:En patrull kallas till en adress i centrala Borlänge med anledning av att en bil kört ner i diket. Det visar sig att bilen blivit stulen men ägaren har kunnat följa efter i en annan bil varpå föraren i den stulna bilen kört ner i diket. Föraren i den stulna bilen är en man i 30-årsåldern som nu är misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning samt rattfylleri.

01.25: En man i 25-årsåldern som omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) blir i samband med det misstänkt för hot mot tjänsteman.

Ludvika

01.54: En anmälan om misshandel upprättas efter att en man i 20-årsåldern uppger att han blivit slagen i huvudet utanför en nattklubb i centrala Ludvika.

04.27: En patrull stoppar en a-traktor som kör över tillåten hastighet och föraren blir misstänkt för olovlig körning och överlämnas till vårdnadshavare.

Mora

00.58: En man i 20-årsåldern gör sig misstänkt för våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman i samband med att han omhändertas i centrala Mora enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Rättvik

02.42: En kvinnlig förare i 25-årsåldern stoppas i centrala Rättvik och blir misstänkt för vårdslöshet i trafik då framfrutan på bilen är bristfällig.

03.19: En manlig förare i övre tonåren kör i hög hastighet om en polispatrull på väg 70 varpå föraren blir stoppad av patrullen. Mannen får en ordningsbot samt sitt körkort omhändertaget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.