Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 08:24, Sammanfattning natt, Dalarnas län

17 december 08:24, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge

00:32: Polis larmades till en krog i Borlänge där en man, som inte var ordningsvakt, klätt ut sig till en ordningsvakt. En anmälan om föregivande av allmän ställning upprättades, där en man i 25-årsåldern är misstänkt. Föregivande av allmän ställning innebär att man utger sig för att vara myndighetsperson och utövar myndighet.

04:11: Polis omhändertog en person i krogmiljö enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. 

02:42: Misshandel i krogmiljö. En man i 40-årsåldern ska ha blivit misshandlad av en man i 30-årsåldern. 

Falun

02:19: En person blev omhändertagen i krogmiljö enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Denne blev även misstänkt för narkotikabrott avseende eget bruk. 

02:16: Stopp och kontroll av bilist i centrala Falun. Föraren, en man i 50-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri. 

01:44: En person blev omhändertagen i krogmiljö enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Denne blev även misstänkt för ringa narkotikabrott avseende eget bruk. 

Hedemora

01:22: En person blev omhändertagen i krogmiljö enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Denne blev även misstänkt för narkotikabrott avseende innehav. 

Ludvika

02:07: En misshandel skedde utomhus i centrala Ludvika. En man i 20-årsåldern blev misshandlad av en man i 30-årsåldern. Ej vårdbehov. Anmälan om misshandel upprättad. 

Malung-Sälen

01:50: Stopp och kontroll av en bilist utanför en nattklubb. Föraren blir misstänkt för rattfylleri efter positivt blås och passageraren blir misstänkt för medhjälp till rattfylleri. 

Mora

03:02: En person blev omhändertagen på en snabbmatskedja enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.